C-Parts management-løsninger for alle bransjer
EN PERFEKT PARTNER

Skreddersydde løsninger for enhver industri.

EN PERFEKT PARTNER

Skreddersydde løsninger for enhver industri.

Industri løsninger: Din partner i produksjonen

Enten du produserer landbruksutstyr, monterer vindturbiner, bygger skip, eller hva annet du spesialiserer deg i, kan våre produkter og tjenester gi skreddersydde løsninger for forsyningskjeden din og din bransje.

Under vårt CPS®-merke tilbyr vi et bredt spekter av løsninger som vi stadig utvikler og forbedrer. Vi tilpasser alltid våre logistikkløsninger til kundenes krav og behov. I tillegg fremmer vi innovasjon, og du kan alltid forvente enestående og individuell kundeservice fra oss. Vi har erfarne medarbeidere som spesialiserer seg på din bransje og ditt marked. Vi vil uten tvil vise oss å være din innovative og kompetente partner for C-parts, ved produksjonssteder over hele verden.

 

En innsikt i våre bransjeløsninger

Våre produkter og tjenester finnes overalt, fra klassiske maskin og systemtekniske anlegg til vindparker langs kystene, gruver og i jernbanenett. Kompetente. Innovative. Engasjerte.

Bilindustrier

Bilindustrier

Én mikron med støv på et kretskort, fiberrester på en tilkobling, metallpartikler på en skrue: Alt dette har absolutt ingen plass i produksjonen av gir bokser, motorer og elektroniske komponenter. Renhetskravene øker enda mer individuelle komponenter som brukes under montering. Derfor Tilbyr Würth Industri løsninger for trygg håndtering av C-parts, for å levere festemidler i samsvar med deres definerte spesifikasjoner direkte til arbeidsplassen og akkurat i tide for montering.

Bygg og anlegg

Buildings grow into the sky. Cranes, construction machines, construction vehicles or construction equipment - wherever heavy loads are moved, there is a danger to life and limb. Bygninger vokser opp mot himmelen. Kraner, anleggsmaskiner, bygge kjøretøy eller bygg utstyr – uansett hvor tunge laster som flyttes, er det fare for liv og lemmer. Derfor fokuserer vi på produktsikkerhet. Würth Industri har spesialisert seg på de logiske behovene i denne sektoren og de tekniske kravene til sikkerhetsrelevante festeelementer.

Bygg og anlegg
Kjøretøy og Transport

Vehicle construction/Transportation

Nye drivteknologier, bruk av nye materialer samt fremvoksende temaer som e-mobilitet eller autonom kjøring: transport og kjøretøyproduksjon utvikler stadig nye innovasjoner og setter tempoet for andre bransjer. Dette krever en innovativ logistikkløsning som inkluderer høy grad av digitalisering, automatisering og et stort nettverk. Vi tilbyr teknologier som er spesifikt tilpasser behovene til denne sektoren for å forenkle anskaffelsen av C-parts.

Fornybar energi

Vind og vannkraft, i motsetning til fossile brensler er dette klimavennlig og nesten ubegrenset på råmaterialer. Ikke bare i produksjonen av komponenter, men også på stedet under installasjon og igangsetting av utstyret, trengs det partnere som kan levere akkurat i rett tid og direkte til byggeplassen. Würth Industri tilbyr de teknologiske forutsetningene samt en on-site tjeneste for montering, vedlikehold og materialforsyning.

Fornybar energi
Landbruk

Landbruk

Landbruksmaskiner utsettes for ulike miljøer og værforhold under bruk. Maksimal hastighet med maksimal sikkerhet – dette gjelder like mye for produksjonsprosesser som for produkter. Würth Industri tilbyr bred erfaring innen bransjen og forstår behovene til produsenter av landbruksmaskiner.

Maskinteknikk

Høy etterspørsel etter materialer samt kravet om kundespesifikke deler i henhold til teninger er typisk for maskinteknikk. Samtidig bør produksjonen være absolutt sikker, men også tilstrekkelig fleksibel. Hvis bare en enkelt skrue eller mutter mangler, kan det oppstå materialmangel eller i verstefall skje en produksjonstopp. Våre logistikkløsninger bidrar til optimalisering og automatisering av innkjøpsprosesser gjennom innovative teknologier som RFID.

Maskinteknikk
Medisinsk teknologi

Medisinsk teknologi

Når det gjelder helse, bær ingenting overlates til tilfeldighetene – og dette starter med produksjonen av nødvendige enheter og hjelpemidler. Fullstendig prosessdokumentasjon og de hæyeste kvalitetsstandardene for produktene som brukes innen medisinsk teknologi er avgjørende, selv for produksjonsmaterialer som C-parts. Vårt laboratorium er en akkreditert testfasilitet med over 50 standardkompatible prosedyrer. Det har alltid kvaliteten og behovene til disse sensitive bransjene i fokus, i hvert trinn av arbeide.

Serieproduksjon

I serieproduksjon spiller ikke bare store antall en rolle, men også likheten av produktene. For en effektiv strukturering av produksjonen din, sammen med automatisk påfyll, er samtidig lav lagerbeholdning avgjørende. Med vårt hovedfokus på C-parts, med sikkerhet, har du en sterk partner ved din side som kan reagere på behovene til din bransje når som helst.

Serieproduksjon
Further information

Finn ut mer om flere områder

Les mer om foryningssikerhet, Kvalitet og teknisk eller vårt produktsortiment.