Industriløsninger – en C-parts-partner for industrien

Under CPS®-merkevaren tilbyr vi et bredt spekter av tjenester som vi hele tiden utvider. Vi tilpasser og skreddersyr alltid våre leveransekonsepter til våre kunders behov. I tillegg fremmer vi innovasjon, og dere kan alltid forvente eksepsjonell og individuell kundeservice fra oss. Vi har erfarne medarbeidere som spesialiserer seg på deres bransje og marked. Dere vil oppdage at vi er en innovativ og kompetent partner for C-part-styring på produksjonssteder over hele verden.

 

Et kort blikk på våre industriløsninger

Våre produkter og tjenester er i bruk overalt, fra klassiske mekaniske og systemtekniske anlegg til vindkraftparker på den tyske kysten, australske malmgruver og det europeiske jernbanenettet. Kompetente. Innovative. Dedikerte.

C-deler løsninger for bilindustrien

Automotive

Ett mikron støv på et kretskort, fiberrester på en kontakt, metallpartikler på en skrue: Slike ting har absolutt ingenting å gjøre i produksjon av girkasser, motorer og elektroniske komponenter. Renhetskravene øker enda mer for enkelte komponenter som brukes under montering. Derfor tilbyr Würth Industrie Service løsninger for sikker håndtering av C-deler, for å levere fester i henhold til definerte spesifikasjoner direkte til arbeidsstedet og akkurat der de kreves i monteringen.

Bil

Bygninger vokser seg inn i skyene. Kraner, byggemaskiner eller anleggsutstyr – der tung last flyttes, er det fare for liv og lemmer. Derfor fokuserer vi på produktsikkerheten. Würth Industrie Service har spesialisert seg på logistikkbehovene i denne sektoren og på de tekniske kravene til sikkerhetsrelaterte tilkoblings- og festeelementer.

Mer informasjon
Kjøretøykonstruksjon

Kjøretøykonstruksjon/Transport

y drivteknologi, bruk av nye materialer samt nye temaer som e-mobilitet eller selvkjørende kjøretøy: Transport og kjøretøykonstruksjon utvikler stadig nye innovasjoner og viser vei for andre næringer. Dette krever et innovativt logistikkonsept som inkluderer en høy grad av digitalisering, automatisering og nettverkstilkobling. Vi tilbyr teknologier som er skreddersydd for behovene til denne sektoren, for enklere anskaffelse av c-parts.

Fornybar energi

Solteknologi, vindkraft, vannkraft, biomasse – i motsetning til fossile brensler er disse teknologiene basert på klimavennlige og nesten ubegrensede råvarer. Dere trenger partnere som kan levere "just-intime" og rett til byggeplassen, ikke bare ved produksjon av komponenter, men også på arbeidsstedet under installasjon og igangkjøring av utstyr. Würth Industrie Service tilbyr de teknologiske forutsetningene samt en tjeneste for montering, vedlikehold og materialforsyning på arbeidsstedet.

Fornybar energi
Landbruk

Landbruk

Landbruksmaskiner utsettes for ulike miljøer og værforhold under bruk. Maksimal hastighet med maksimal sikkerhet – dette er like sant for produksjonsprosesser som for produkter. Würth Industrie Service har bred erfaring fra samarbeid med produsenter av landbruksmaskiner og fra internlogistikkløsninger for produksjon og et bredt spekter av overflatesystemer.

Maskinteknikk

Maskinteknikk kjennetegnes av høye materialkrav samt behov for spesialdeler basert på tegninger. Samtidig må produksjonen være helt sikker, men også tilstrekkelig fleksibel. Hvis bare én skrue eller mutter mangler, kan det oppstå materialmangel, og i verste fall kan produksjonen stoppe helt. Våre systemløsninger bidrar til optimalisering og automatisering av anskaffelsesprosesser gjennom innovative teknologier som RFID.

Maskinteknikk
Medisinsk

Medisinsk

år det gjelder helse, bør ingenting overlates til tilfeldighetene – og dette starter med produksjonen av utstyr for diagnose og behandling. Komplett prosessdokumentasjon og de høyeste kvalitetsstandarder for produktene som brukes innen medisinsk teknologi, er avgjørende, selv for produksjonsmaterialer som C-deler. Vårt laboratorium er et godkjent testanlegg med over 50 standardiserte prosedyrer. I hvert trinn av arbeidet er fokus på kvalitet og behovene til disse følsomme næringene.

Serieproduksjon

Ved serieproduksjon av forbruksvarer er det ikke bare store kvanta som spiller en rolle, men også produktenes likhet seg imellom. For en effektiv strukturering av produksjonen er lave lagernivåer avgjørende, i tillegg til automatisk etterfylling. Med vårt fokus på c-parts. Med sikkerhet. har dere en sterk partner ved deres side som kan respondere på deres behov når som helst.

Serieproduksjon
Referanser bransjeløsninger

 

Kundehistorier - Løsninger for din bransje.

Les våre referanser og finn ut hvordan andre industriselskaper allerede drar nytte av løsningene våre!

Fordeler:

  • omfattende industriell kompetanse innen logistikkprosesser og -strukturer
  • spesialisert produktutvalg med flere enn 1 400 000 artikler
  • teknisk støtte for våre kunders individuelle løsninger
  • et utegående kundeteam som kjenner bransjen og behovene i markedet
  • et internt kundeteam med omfattende kunnskap om produktbruk
  • sentral og/eller lokal support for deres produksjonssteder
  • personlig support på stedet