10 år ORSY®mat

Materialhåndtering med salgsautomater

Maksimal sikkerhet for materialadministrasjonen

Forbruksvarer som personlig verneutstyr, verktøy eller maskiner med uregelmessige, uforutsigbare krav spiller en viktig rolle i selskapets kostnads- og effektivitetsbalanse. Det er ikke kostnaden av materialene som betyr noe, men mer deres anskaffelse eller mangel på driftsmateriell som vil koste deg og dine ansatte tid og penger.

I tillegg til våre systemløsninger for produksjonsmateriell, så tilbyr Würth et modulært konsept for tilleggs- og driftsmaterialer. Med salgsautomatene våre tar vi oss av levering og lagring til helautomatisk påfylling av ekstra- og driftsmaterialet. Alle prosesser er transparente og sporbare. På grunn av det eksisterende autorisasjonskonseptet kan uttakstillatelsene tildeles individuelt per bruker. Dette stopper uønskelige uttak. Videre vil du tjene på fordelen av at hjelpematerialet og driftsmaterialet ditt er tilgjengelig 24/7. Det vil si at du ikke lenger er avhengig av åpningstiden til avdelingen for materialutgaver.
Søknaden er veldig simpel; logg inn, fjern produktet, og systemet utløser automatisk en bestilling.

 

Individuelle salgssystemer for ekstra- og driftsmaterialer.

For å oppfylle de forskjellige kravene, er våre salgsautomatmodeller tilgjengelige å få i en rekke forskjellige varianter og tilbyr maksimal fleksibilitet. I samarbeid med deg så vil vi utvikle din individuelle salgsautomat akkurat som du ønkser til din arbeidssituasjon og ditt produktspekter. Alt som trengs for installasjon er strømtilkobling. Kommunikasjonen med vårt varestyringssystem forgår gjennom mobilnettet.

Om det skulle være bruk for flere salgsautomater kan de forskjellige variantene av ORSY®mat FP, ORSY®mat HX, ORSY®mat RT and ORSY®mat DR bli koblet opp. En enkel salgsautomat kontrollerer deretter hele salgsautomatgruppen. Derfor er det bare en sentral registrering som kreves for å fjerne elementer fra de forskjellige systemene.

Klaffbasert salgsautomat
ORSY®mat FP
Klaffbasert salgsautomat

Den klaffbaserte salgsautomaten er noe vi virkelig kan kalle en «allrounder» og gjør det mulig å lagre og levere forskjellige produkter og forbruksvarer.

ORSY®mat FP er tilgjengelig i ti varianter med opptil 72 klaffer. På grunn av de forskjellige klaffstørrelsene, er denne salgsautomatypen egnet for store gjenstander som vernehjelmer eller vernesko.

I tillegg er ORSY®mat FP bruk for transparente returhåndtering, som f.eks. lagre, dispensere maskiner på en sikker måte etter bruk.

Helix-basert salgsautomat
ORSY®mat HX
Helix-basert salgsautomat

Vår helix-basert algsautomat kan monteres individuelt i henhold til dine behov med hensyn til sortiment, varestørrelse og antall.

En ORSY®mat HX maskin gir plass til opptil 48 forskjellige produkter og 1000 enheter.

Denne salgsautomatmodellen er spesielt egnet for individuell fjerning av ekstra- og driftsmaterialer, inkl. Industrielle sikkerhetsartikler. Maskinen gjenkjenner fjerningen av den siste gjenstanden i emballasjeenhet og aktiverer den automatiske bestillingen.

Rotasjonssystem for forskjellige artikler
ORSY®mat RT
Rotasjonssystem for forskjellige artikler

ORSY®mat RT er egnet spesielt til produksjonsbedrifter som trenger høyt antall med forskjellige små til mellomstore ekstra- og driftsutstyr.

Den kommer med 8 til 48 rom per nivå, og kan derfor brukes til å levere opptil 384 forskjellige gjenstander.

Avdelingene oppbevarer varene trygt, slik at maksinen kan fulles med enkle gjenstander uavhengig av emballasjeenhet.

Skuffebasert salgsautomat for varer av høy verdi
ORSY®mat DR
Skuffebasert salgsautomat

Den skuffebaserte salgsautomaten er egnet spesielt til lagring, oppbevaring og utlevering av høykvalitets eller spesielt følsomme gjenstander, som f.eks. verktøy, vedlikeholdsmateriell, måle- og testeutstyr.

Kombinert med konseptet med individuell fjerningstillatelse, tilbyr systemet med en enkel, men allikevel effektiv løsning for automatiserte og sikre materialutleveringer.

ORSY®mat WGT – vektsystem

Nye salgsautomat teknologier. Nye applikasjoner.

Dispensere med vektsystem

ORSY®mat WGT gjenkjenner tilbaketrekning av en vare på grunnlag av de integrerte lastecellene, som lagrer vekten av den deponerte varen. Denne teknologien lar deg ta ut individuelle gjenstander uavhengig av emballasjeenheten. I tillegg så er det mulig å ta ut flere gjenstander fra salgsautomaten samtidig – som er tilfelle med vanlige materialskap. Så snart salgsautomaten er lukket etter uttak, vil den automatisk foreta en oversikt over varene.

På grunn av lasteceller i forskjellige størrelser, er systemet egnet for å håndtere så og si alle typer av hjelpematerialer og driftsmaterialer. Selv store volumvare som beskyttelsesdrakter, lærhansker eller store slipeskriver kan lagres optimalt i ORSY®mat WGT. En salgsautomat kan lagre maksimalt 80 forskjellige gjenstander.

Om det blir brukt flere salgsautomater med vektsystemer, så kan de kobles sammen. I dette tilfellet så vil det bli brukt ett dispenseringssystem for kontroll, det vil si at alle eksisterende enheter kan nås med en enkel pålogging.

Fordelene med dispensere ved første overblikk

 • Forsyningssikkerhet gjennom automatisk bestilling
 • 24 timers tilgjengelighet
 • Minsking av svinn gjennom tilgangsbeskyttelse
 • Posessbesparelser (overtakelse av fastsettelse av krav, varsling av krav, bestilling, levering av varer og systemfylling – om det kreves)
 • Fullstending transpasering I alle prosesser, uttak og bestillinger.
 • Tilpasning til ditt individuelle utvalg av artikler gjennom modulær design.
 • Enkel tilkobling og integrering i materialforsyningssystemet
 • Optimal bruk av lagringsplass
 • Enkel integrering I det eksisterende materialforsyningssystemet
 • Sikker og behovsbasert lagring
 • Kostnadsoppgave

MRO: Vårt utvalg av ekstra- og driftsmaterialer
 

Personlig verneutstyr

Arbeidssikkerhet. Med sikkerhet.

Vårt produktsortiment inkluderer et bredt utvalg av høykvalitets artikler som arbeidssikkerhet og tilbyr det riktige produktet for enhver bruk. Vi er en TÜV-certified PPA-ekspert og hjelper deg med våre spesialister i segmentet CPS®SAFETY. Våre automatiske dispensere er den ideelle løsningen for sikker forsyning av arbeidsmiljøprodukter.

Verktøy i salgsautomatene

Verktøy i salgsautomatene

Et manglende verktøy kan stoppe hele operasjonen Våre automatiske dispensere sørger for at dette ikke skjer ved å omorganisere artiklene automatisk og lagre dem trygt og tydelig.

I tillegg til en rekke hånd verktøy, vårt produktsortiment inkluderer også verktøy for materialbehandling i tilleg til maskiner som kan utstedes via funksjonen for returemballasje ORSY®mat FP.

Ytterligere systemsløsninger for effektiv materialforsyning

C-parts management med RFID Kanban
CPS®KANBAN
Effektiv produksjonstilførsel

Vår CPS®Kanban systemer er den ideelle løsningen for en automatisert, effektiv tilførsel av produksjonsmaterialer.

Mer om våre Kanban løsninger

Hyllesystemer
Individuell. Sikker. Effektiv.
ORSY® reolsystemer

Vi tilbyr deg forskjellige hyllekomponenter som kan kombineres individuelt for å lage en hylle som passer perfekt for deg.
 

Mer om hyllesystemer

Automatisert materialutlevering
ORSY®CRIB
Automatisert materialutlevering

ORSY®CRIB er det ideelle systemet om du trenger en rekke forbuksvarer.
 

Mer om ORSY®CRIB