Kanban – den smarte metoden for å optimalisere produksjonsprosessene

De svært fleksible Kanban-systemene fra Würth Industri Norge under merkevaren CPS® KANBAN hjelper dere med å gjøre lageret og produksjonen effektiv og oversiktlig. Kanban-systemer brukes til å levere indirekte materialer – hovedsakelig til større industribedrifter for produksjon av maskiner og produkter, samt for andre serieproduserende bedrifter.

Lær mer om hvordan Kanban-prinsippet, Kanban-systemene, RFID-systemene og tilhørende løsninger fra Würth Industri Norge kan hjelpe dere med å optimalisere produksjonen.

Kanban-prosessen

 
Kanban-systemet og prinsippet bak

Hovedprinsippet i Kanban-systemet, som har sin opprinnelse i Japan, er enkelt: Det er et rullende system med to kasser, som i motsetning til tradisjonelle forsyningsmetoder tilveiebringer C-parts "just-in-time" direkte ved brukspunktet. Systemet kan enkelt justeres dersom krav eller volum endres, samtidig som maksimal leverings- og forsyningssikkerhet sikres med reduserte lagernivåer og minimal oppbundet kapital.

Ulike former for optimal Kanban-styring

Vi implementerer den best egnede løsningen for automatisk etterfylling ved deres arbeidssted, skreddersydd til deres artikler, arbeidssituasjon og krav. Vi fokuserer på maksimal tilgjengelighet av rett artikkel i riktig mengde på riktig sted til rett tid.

RFID-Kanban

RFID-baserte Kanban-systemer for forsyningsikkerhet

RFID-teknologi har funnet veien inn i effektive produksjonsselskapers verdikjede. Med RFIDKanban kan dere helautomatisere innkjøpsprosessen og repetisjonsordrer, administrere inventar på en "lean" måte og identifisere etterspørselssvingninger på et tidlig tidspunkt.

Kanban-styring
Digital og intelligent
Kanban-styring

Komplekse logistikkprosesser øker kravene til automatiserte løsninger. Våre digitale og intelligente løsninger hjelper deg å optimalisere forsyningskjeden din og gjøre Lean Management eller til og med Industry 4.0 til virkelighet i din bedrift.

Lær mer om formene for Kanban Management

RFID-Kanban
Patentert og sikker
Kanban-bokser

Et bredt spekter av artikler for produksjon krever passende lagring. Ofte er produksjonshallene overfylte med hyller og bruken av lagringsplass er ineffektiv. Våre små lastebærere fra Würth tilbyr et effektivt alternativ for din materialflyt.

Gå til Kanban-containerne

Kanban-tjeneste
Individuell og effektiv
Kanban-tjeneste

En påfylling i et Kanban-system er avhengig av etterspørsel, din bransje, dine behov og dine C-parts krav. Sammen med deg er vi enige om servicenivået i Kanban.

Mer om Kanban-tjeneste

 

Svært fleksible Kanban-systemer: fordelene dine

  • Maksimal tilgjengelighet av c-parts under produksjonsprosesser
  • Oversiktlige innkjøpsprosesser
  • Reduserte anskaffelseskostnader
  • Lite behov for oppbundet kapital
  • Større fleksibilitet i verdikjeden
  • Nøyaktig vareflytstyring
  • Konstant overvåking av status for Kanban-systemet ved hjelp av Kanban-styringsprogramvaren som er utviklet, og informasjonsplattformen CPS®ONLINE
  • Just-in-time-forsyning fra det mest moderne logistikksenteret for industriforsyning i Europa i Bad Mergentheim
  • Et utvalg av over 1 400 000 industriprodukter
  • Personlig rådgivning fra ansatte med industriekspertise