Kanban-styring: Individuelle løsninger for optimal behandling

Kanban-styring: Ulike typer Kanban-prosesser

Bestilling i et Kanban-system initieres avhengig av etterspørsel med hensyn til deres industrisektor, behov og C-parts krav. Vi samarbeider med kundene våre om å blir enige om en leveringssyklus som passer deres behov og krav til logistikkløsning.

Kanban-teknologi – innovative og sikre.

Over halvparten av kundene våre bruker allerede standard RFID-baserte Kanban-systemer for å styre materialflyten. Monteringslinjene blir stadig mer fleksible, og digitalisering er nå nesten en selvfølge. Alle prosesser skal være "lean" og effektive, helt opp til helautomatisk forsyning av C-deler.

Vi har satset mye på RFID-baserte Kanban-systemer for produksjonsmateriell og utvikler kontinuerlig nye bruksformål knyttet til radiofrekvensidentifikasjon. Hjertet i denne teknologien er de integrerte transponderne som lagrer informasjon som type beholder, artikkelnummer, beskrivelse, fyllvolum og batch, og utløser om nødvendig en bestilling automatisk. Fra kunden overføres behov direkte til vårt kanban management system og videre til vårt sentral lager i Bad Mergentheim, Tyskland.

Fremtidens Kanban – intelligent og fremtidsrettet

RFID-konseptet blir stadig mer populært, siden industrikunder gjerne ønsker å ha en fullstendig oversikt over deres lagerbeholdning – en viktig suksessfaktor for effektive produksjonsprosesser. Dette er grunnen til at vi fokuserer på å videreutvikle denne teknologien videre, for eksempel mot industri 4.0. Lær mer om vårt RFID-etikett-system iDISPLAY her.