C-parts-løsninger for fornybare energier – CPS®NEW ENERGY

Som en partner for profesjonelle C-parts-systemer selger vi mer enn bare skruer – vi fungerer som pacemaker innen fornybar energi ved å optimalisere prosesser ved bruk av smarte modulære løsninger.

Industriselskaper som spesialiserer seg på alternativ energiproduksjon (solenergi, vindkraft, vannkraft, biomasse), stiller ekstra krav til sine partnere med hensyn til forsyning av C-parts. Fokus ligger på mer enn bare produktkvalitet og sertifiseringer – andre utfordringer er konsulenttjenester, standardisering og global forsyningssikkerhet i produksjonen eller på arbeidsstedet.

CPS®NEW ENERGY - Fornybar energi Kanban

Vår fornybar energi-avdeling har eksperter som jobber utelukkende med å gi denne typen støtte til selskaper i disse bransjene.

Vi støtter virksomheten deres gjennom rådgivning om design og utvikling. Dette inkluderer ikke bare planlegging og anskaffelse av egnede fester, men også rådgivning til kundene med hensyn til installasjon av vindturbiner på arbeidsstedet.

Vårt internasjonale nettverk gir forsyningssikkerhet og standardisert systemleveranse til deres arbeidssteder over hele verden. Vi kan garantere spesifikke logistikkprosesser og individuell kundeservice over hele verden gjennom vår gruppe av selskaper. Vårt fornybar energi-team koordinerer deres behov og krav sentralt.