Würth strekkodeskanner – skannerbaserte bestillingssystemer

Vår Würth-skanner gjør nye bestillinger til en lek!

Ved å bruke strekkodeskannere øker dere effektiviteten i lagringsreoler og materiallagre. Fordelene kommer fra fullstendig eliminering av manuelle bestillingsprosesser, i tillegg til automatisering og kortere behandlingstider. Videre får dere en komplett oversikt over lagerbeholdning, vareforbruk og lagerstyring.

Bestill en skanner på e-post

 

Würth-skanneren – forbinder offline-systemer med online-systemer

Skann

Bruk Würth-laserskanneren til å registrere strekkoder når som helst og hvor som helst. Det er bare å skanne artikkelinformasjonen fra reolen, fra ORSY®- emballasjen eller lese av strekkoden i katalogen, og dere har alle nødvendige bestillingsdetaljer tilgjengelig online – så snart dataene overføres. Dere kan så lagre alle artiklene på enheten frem til ordren er sendt inn.

Kontroller

Informasjonen som lagres, overføres til handlekurven i Würths nettbutikk, der dere kan kontrollere den og om ønskelig legge til flere artikler. Dere kan tilordne kostnadssentre, bestillingsnumre, delenumre og leveringsadresser for å tilpasse innkjøpene til deres interne prosesser.

Bestill

Overfør ordren til systemet deres med et enkelt knappetrykk. Dere vil motta bekreftelse på mottatt ordre med en gang. Produktet vil bli levert i

henhold til deres valgte innstillinger og registrerte adresse.

Levert!

Andre muligheter rett for hånden: medarbeideradministrasjon, kostnadssenterallokering, leveringsadressestyring, lagerbeholdning, budsjettallokering, godkjenningsarbeidsflyt

ORSY® lagringsstyring

ORSY® lagringsstyring

Det perfekte supplement til strekkodeleseren? ORSY®-hyllesystemene!

ORSY®-hyllesystemet er tilgjengelig i forskjellige versjoner og er konfigurert individuelt etter dine behov. På denne måten har du en optimal oversikt over materialene dine og kan skanne produktene med strekkodeskanneren hvis du ønsker å gjøre en ny bestilling.

Are you interested in our solution?

Bestill en skanner, koble til, og kom i gang!

For alle eldre skannere trengs en spesiell programvare. Last ned programvaren