Sikre elektoniske løsninger: maksimalt effektive innkjøp av c-parts!

I privatlivet drar vi alle nytte av handel på nettet. Du er bare ett klikk unna din neste bursdagsgave, smarttelefon eller til og med en ny skjorte. Netthandel sparer deg for tid,gir fleksibilitet og optimal oversikt!

Men det er ikke bare i privatlivet du kan dra nytte av fordelene ved netthandel! For kjøp av C-parts er elektronisk innkjøp (e-innkjøp) et verdifullt alternativ – akkurat der og når dere trenger det!

Selv i dagens industrivirksomheter blir mange bestillingsskjemaer og etterspørselsetiketter utført for hånd – i en vanlig manuell innkjøpsprosess. Høres ikke det ut som mye tidsbruk og arbeid bare for små deler? Dere vil kanskje se nærmere på disse innkjøpsprosessene og mulighetene for å optimalisere dem, for eksempel med E2E fra Würth Industrie Service.

 

E2E – E-handel til Effektivitet.

E2E – Alle elektroniske løsninger for rask, uavhengig bestilling av produksjonsmateriell og vedlikehold/reparasjoner. Dette inkluderer vår Würthnettbutikk, Würth-skanneren som bestillingssystem samt Datautveksling for c-parts (EDI) eller elektronisk katalogstyring.

Målet: maksimal enkelhet og effektivitet ved innkjøp for rask, uavhengig bestilling og levering av direkte og indirekte materialer.

 

E-anskaffelsessystemer

Nettbutikk til Würth Industrie Service - bestill enkelt og raskt
Nettbutikk
Et klikk til riktig produkt

I tillegg til bestillingsalternativet døgnet rundt, tilbyr vår nettbutikk deg mange tilleggstjenester som støtter deg i praktisk bestilling og riktig produktvalg.

Strekkode skanner
Strekkode skanner
Bestilling har aldri vært så enkelt!

Det ideelle mediet for bestillinger! Ved å skanne artikkelens strekkoder vises artikkelen umiddelbart i handlekurven til nettbutikken.

RFID-baserte Kanban-systemer
CPS®RFID
RFID-baserte Kanban-systemer

Raskere, mer gjennomsiktig, sikrere. Vi jobber sammen med våre kunder for å avtale servicenivå og teknologi for automatisk dataoverføring, samt et individuelt logistikkonsept.

EDI - Electronic Data Interchange
EDI
Electronic Data Interchange

Med EDI kobler vi ERP-systemet ditt direkte med vårt handelshåndteringssystem, forenkler forretningsprosessene dine og tilbyr full åpenhet.

OCI kataloakkdata
OCI
Individuelle katalogdata

Via OCI-grensesnittet gir vi deg dine individuelle katalogdata. Direkte for integrering i ERP-systemet eller for anskaffelsesplattformer.

ORSY®mat-dispensere
Dispensere
ORSY®mat

ORSY®mat gjør MRO-artikler tilgjengelige døgnet rundt og tilbyr individuelle tilgangstillatelser samt automatisk ombestilling.

Optimaliser innkjøpsprosessene! Fordeler

 • Alltid tilgjengelig: 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, uavhengig av tidssone og land
 • Full kostnadsoversikt for produksjonsmaterialer og driftsutstyr
 • Prosesskostnadsreduksjon gjennom integrerte elektroniske prosesser i stedet for tradisjonelt, tidskrevende og papirbasert innkjøp
 • Enkelt artikkelsøk
 • Permanent dataflyt
 • Toppmoderne teknologier
 • Rask integrasjon med deres ERP-system
 • Automatisk datautveksling og grensesnittstyring (EDI)
 • Integrasjon av leverandørkataloger (OCI)
 • Tjenestenettverk: stasjonært – mobilt, digitalt – personlig
 • Helautomatiske forretningsprosesser