Verkstedutstyr

Maskiner og utstyr

Det modulære designet til CPS® ORSY arbeidsstasjonssystem gjør at det kan skreddersys til behovene deres ved bare å bruke noen få komponenter i en lang rekke kombinasjoner.

De mange forskjellige kombinasjonene gjør det mulig å konstruere praktiske, plassbesparende ordninger og tilpasse dem kontinuerlig til nye krav og arbeidsprosesser. De kan enkelt utvides når som helst.

Fra stasjonære og mobile arbeidsbenker til arbeidsbord, hyller og verkstedskap kan vi tilby alt dere trenger ved arbeidsstasjonen..

 

ORSY® systemsaken

ORSY® systemveske

Hver dag trenger du små deler, maskiner og verktøy for arbeidet ditt. Og du spør deg selv: "Har jeg virkelig alt jeg trengermed meg i dag?

ORSY® Systemetui er ditt organisasjonsverktøy! Det gir deg en optimal oversikt og er alltid klar til bruk. Som andre ORSY®-systemer, er ORSY®-systemhylsen modulær og kan tilpasses perfekt til dine individuelle behov.

ORSY® BULL

Systemboksen ORSY® BULL er en egen utvikling fra Würth. Boksen er et lagringssystem for små deler og verktøy som kan konverteres til en arbeidsbenk på byggeplassen eller et mobilt kjøretøyutstyr. Dette gjør den spesielt egnet for mobil bruk.

Under utviklingen av ORSY® BULL ble kravene til profesjonell, daglig bruk tatt i betraktning og det ble utviklet en systemboks som er ekstremt robust, av høy kvalitet og fleksibel. Boksene fra en serie kan stables etter behov og er tilgjengelige i følgende versjoner: topplaster, frontlaster, skuffekasse og kombinasjonsboks.

ORSY® BULL-systemboks

Verkstedutstyr: ytterligere produkter for perfekte fasiliteter
 

ORSY® lagringsutstyr
CPS®ORSY
Lagringsutstyr

Lag et strukturert lagersystem med våre ORSY® lagringsløsninger.

Mer om lagringsutstyr

Arbeidsstasjon basert på aluminiumsprofiler
WAPS® Workplace
Arbeidsstasjoner

Basert på Würth Alu-Profile System, konfigurerer vi din individuelle arbeidsstasjon.

Mer om WAPS® Workplace

Ståmatter
Forbedre ergonomi
Ståmatter

For mer bevegelse, sikkerhet og bedre ergonomi ved stående arbeidsstasjoner.

Mer om ståmatter

Ergonomiske stoler for arbeidsstasjoner
Sitteaktiviteter
Ergonomiske stoler

Våre ergonomiske arbeidsstoler er spesielt designet for bruk i industrielle miljøer.

Mer om ergonomiske stoler